0743209791
 office@distristoc.ro
 L-V 9:00 - 17:00

De ce sa alegi o firma de arhivare

Depozitarea arhivei de documente este un proces anevoios care presupune o sumedenie de pasi de urmat si de proceduri, factori care se traduc in ultima instanta in alocarea de timp, resurse si bani. Alternativa accesibila este contractarea unei firme de arhivare care sa se ocupe de depozitarea arhivei dumneavoastra de documente. De fapt, o firma de arhivare se ocupa de absolut tot ceea ce inseamna depozitarea arhivei in conditii de maxima siguranta si la standarde UE: preluare, transport, intocmire nomenclator, arhivare fizica si electronica, depozitare arhiva, gestionare si furnizare de informatii si documente precum si distrugere confidentiala.

Avantajele colaborarii cu o firma de arhivare care sa se ocupe de depozitarea arhivei societatii, fundatiei sau institutiei dumneavoastra sunt evidente, intrucat o firma de arhivare va scapa de grija spatiului de depozitare a arhivei (inclusiv de conditiile speciale de ventilatie, umiditate si temperatura necesare), de resursele umane alocate care vor genera costuri suplimentare deloc de neglijat, de nenumaratele ore de munca pierdute pentru intocmirea nomenclatorului si arhivarea electronica a documentelor, de costurile cu cutiile de depozitare si softul informatic de gestionare a arhivei s.a.

Prin urmare, indiferent de volumul de documente pe care doriti sa le pastrati pe o perioada indelungata conform normelor legale obligatorii, solutia cea mai economica si fara batai de cap o reprezinta delegarea depozitarii arhivei catre o firma de arhivare cu experienta.

Distristoc este o companie cu peste 10 ani experienta in domeniul arhivarii documentelor si care detine atat personal calificat (arhivari si arhivisti) cat si spatii de depozitare conform normelor legale in vigoare.

Pentru o oferta personalizata lasati-ne un mesaj sau contactati-ne la 0743 209 791

Alte articole de interes