0743209791
 office@distristoc.ro
 L-V 9:00 - 17:00

Depozitare acte – alegeti specialistii!

Depozitarea actelor unei societati sau a unei institutii este obligatorie prin prevederile legale in vigoare si este unul din principalii factori care dau batati de cap managerilor. Depozitarea actelor fie ele de personal, documente contabile sau diverse proiecte este un proces standardizat care necesita obligatoriu spatii de depozitare adecvate, cu un minim control al umiditatii si temperaturii, cu protectie suplimentara in ceea ce priveste prevenirea incendiilor, cu personal calificat si cu programe informatice personalizate care sa permita identificarea actelor depozitate in cel mai facil si rapid mod.

Daca tinem cont de costurile deloc neglijabile si care sunt inevitabile in momentul in care procesul de depozitare a actelor este realizat in interiorul companiei, concluzia logica este aceea ca cea mai buna solutie pentru depozitare acte intr-un mod economic, functional si in maxima siguranta este alegerea unei societati care se ocupa doar de asa ceva.

Avantajele colaborarii cu o firma specializata in arhivarea si depozitarea documentelor:

Distristoc este o companie care are peste 10 de ani experienta in depozitarea actelor si care ofera servicii complete in domeniul arhivarii.

Pentru o oferta personalizata lasati-ne un mesaj sau contactati-ne la 0743 209 791

Alte articole de interes