0743209791
 office@distristoc.ro
 L-V 9:00 - 17:00

Servicii de Arhivare la standarde UE

Servicii de Arhivare de Calitate – cu o experienta de peste 10 ani in servicii de arhivare, Distristoc vine in intampinarea nevoilor companiei dumneavoastra cu o echipa de specialisti dedicati, cu sisteme si spatii de depozitare dotate la cele mai inalte standarde europene privind serviciile de arhivare si cu un sistem electronic de management si identificare a documentelor arhivate personalizat.

Distristoc ofera clientilor sai servicii de arhivare ce contin solutii complete, pornind de la audit si consultanta initiala si pana la distrugerea confidentiala a documentelor arhivate.

Siguranta si incredere – Distristoc presteaza servicii de arhivare la cele mai inalte standarde, avand implementate sisteme de management al calitatii, al securitatii informatiei, managementul mediului, siguranta si sanatatea ocupationala avand totodata toate autorizatiile legale emise de Arhivele Nationale pentru desfasurarea activitatii de arhivare si depozitare a documentelor.

O companie cu experienta in servicii de arhivare este solutia ideala pentru gestionarea oricarei arhive de documente, facilitand pastrarea documentelor in bune conditii si identificarea rapida a acestora in timp ce realizati economii semnificative prin reducerea costurilor si eliminarea spatiilor ocupate de arhiva si a resurselor umane alocate gestionarii acestor documente.

Asiguram servicii de arhivare pentru toata gama de documente: documente contabile, documente scolare, documente medicale, documente bancare, dosare de personal, proiecte europe, institutii publice, asociatii de proprietari etc.

Pentru o oferta personalizata lasati-ne un mesaj sau contactati-ne la 0743 209 791

Alte articole de interes