Autorizatii si certificari

SR EN ISO 9001: 2008 privind Sistemul de management al calitatii

Politica in domeniul calitatii Distristoc Comprest in activitatile de conservare, pastrare si managementul documentelor consta in realizarea succesului companiei prin identificarea si indeplinirea cerintelor clientului in scopul cresterii continue a satisfactiei acestuia.

SR OHSAS 18001: 2008 privind Sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale

Politica in domeniul securitatii si sanatatii in munca a Distristoc Comprest in activitatile de conservare, pastrare si managementul documentelor consta in imbunatatirea continua si de a preveni riscurile profesionale precum si de a obtine satisfacerea tuturor partilor interesate de sanatatea si securitatea in munca, in conditiile respectarii cerintelor legale si de reglementare.

SR EN ISO 14001: 2005 privind Sistemul de management de mediu

Politica de mediu Distristoc Comprest in activitatile de conservare, pastrare si managementul documentelor consta in imbunatatirea performantelor de mediu, de a proteja mediul si de a obtine satisfacerea tuturor partilor interesate de mediu, in conditiile respectarii cerintelor legale si de reglementare.

Autorizatia de functionare pentru serviciul arhivistic de pastrare si conservare a documentelor

In conformitate cu legea Arhivelor Nationale nr 16/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, calitatea serviciilor Distristoc este recunoscuta de catre Arhivele Nationale prin eliberarea autorizatiei de functionare pentru prestarea serviciului arhivistic de PASTRARE SI CONSERVARE A DOCUMENTELOR.

Autorizatia de functionare pentru serviciul arhivistic de prelucrare arhivistica

In conformitate cu legea Arhivelor Nationale nr 16/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, calitatea serviciilor Distristoc este recunoscuta de catre Arhivele Nationale prin eliberarea autorizatiei de functionare pentru serviciul arhivistic de PRELUCRARE ARHIVISTICA.

Autorizatia de functionare pentru serviciul arhivistic de utilizare a documentelor detinute

In conformitate cu legea Arhivelor Nationale nr 16/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, calitatea serviciilor Distristoc este recunoscuta de catre Arhivele Nationale prin eliberarea autorizatiei de functionare pentru serviciul arhivistic de UTILIZARE A DOCUMENTELOR detinute

SR ISO/IEC 27001: 2013 privind Sistemul de management al securitatii informatiei

Politica  Distristoc  in domeniul securitatii informatiilor asigura ca:

  • Confidentialitatea informatiilor va fi asigurata;
  • Integritatea informatiilor va fi mentinuta;
  • Disponibilitatea informatiilor proceselor de afacere va fi mentinuta