Depozitare acte – alegeti specialistii!

 

Depozitarea actelor unei societati sau a unei institutii este obligatorie prin prevederile legale in vigoare si este unul din principalii factori care dau batati de cap managerilor. Depozitarea actelor fie ele de personal, documente contabile sau diverse proiecte este un proces standardizat care necesita obligatoriu spatii de depozitare adecvate, cu un minim control al umiditatii si temperaturii, cu protectie suplimentara in ceea ce priveste prevenirea incendiilor, cu personal calificat si cu programe informatice personalizate care sa permita identificarea actelor depozitate in cel mai facil si rapid mod.

Daca tinem cont de costurile deloc neglijabile si care sunt inevitabile in momentul in care procesul de depozitare a actelor este realizat in interiorul companiei, concluzia logica este aceea ca cea mai buna solutie pentru depozitare acte intr-un mod economic, functional si in maxima siguranta este alegerea unei societati care se ocupa doar de asa ceva.

Avantajele colaborarii cu o firma specializata in arhivarea si depozitarea documentelor:

  • Personal calificat la nivel foarte inalt si cu experienta vasta in domeniu
  • Sisteme de arhivare complete si complexe, adaptate fiecarui beneficiar
  • Soft informatic dedicat si personalizat pentru identificare usoara
  • Audit si consultanta initiala – stii exact cat te va costa serviciul de depozitare acte
  • Transport si arhivare documente, realizare nomenclator
  • Spatii de depozitare adecvate (control temperatura, umiditate, prevenirea incendiilor, paza)
  • Acces 24/7 la intreaga arhiva

Distristoc este o companie care are peste 10 de ani experienta in depozitarea actelor si care ofera servicii complete in domeniul arhivarii.

Pentru o oferta personalizata lasati-ne un mesaj sau contactati-ne la 0743 209 791