Despre noi

Distristoc – profesionistii documentelor tale

Distristoc este o societate care priveste în viitor si bineinteles la nevoile clientilor, având ca obiect principal de activitate pastrarea si conservarea documentelor, la standarde europene, cu personal specializat, conform legislatiei în vigoare si a instructiunilor Arhivelor Nationale (Legea 16/1996).

Depozitele noastre sunt autorizate de Arhivele Nationale conform legii 16/1996 cu modificarile ulterioare.

Gestionarea unei arhive a ridicat mereu probleme organizatorice atat din punct de vedere al spatiului pe care il ocupa cat si a constrangerilor de securitate si fiabilitate.

De ce Distristoc

Profesionalism: Echipa noastra este formata in exclusivitate din arhivari si arhivisti.

Economie de timp: cu ajutorul nostru gasiti documentul de care aveti nevoie atunci cand aveti nevoie fara ca angajatii dumneavostra sa piarda timp pretios ;

Economie de bani: Investitiile in dotarile necesare pastrarii unei arhive ( rafturi, microclimat, mijloace de securitate si stingere a incendiilor etc, reprezinta un cost important pentru societatea dumneavostra, cost care poate fi redus externalizand acest serviciu catre profesionisti precum Distristoc;

Economie de spatiu: Documentele dumnevoastra ocupa un spatiu care cu siguranta poate fi folosit mai eficient.

Siguranta: Noi oferim toate conditiile necesare impotriva degradarii, distrugerii ori sustragerii cutiilor cu documente.

Trasabilitate si transparenta: Prin intermediul aplicatiei noastre de gestiune a arhivei fizice aveti posibilitatea sa vedeti in orice moment statusul unei cutii indiferent de etapa in care se afla (la transportator, in zona tampon, la gestionar, la solicitant etc ). Totodata aveti posibilitatea de a realiza rapoarte in timp real asupra tuturor operatiunilor intreprinse.

Capacitate de inovare: Distristoc dezvolta permanent solutii  performante pentru a gestiona eficient  informatia. Astfel in prezent gestionam cu succes  cateva sute de mii de unitati arhivistice.

Asigurare arhiva:  Cu noi arhiva dumneavostra este asigurata. Avem polite de asigurare atat pentru stocuri cat si de raspundere civila.

Confidentialitate:  Documentele sunt introduse in cutii „anonime”, identificarea facandu-se doar in baza unui cod. Pe cutii nu se regasesc informatii cu privire la identitatea Clientului sau la continut. Respectam cu strictete toate legile legate de confidentialitatea gestionarii datelor. Numai personalul autorizat de catre clientii nostri poate retrage sau accesa înregistrarile stocate.

Calitate: Suntem o societate riguroasa validata de cele mai exigente organisme de certificare in materie  de calitate. ISO 9001:2008; OHSAS 18001:2007;  ISO 14001:2004; ISO 27001;2013.

Valorile noastre

Responsabilitate pentru mediu inconjurator

Compania noastra protejeaza mediul inconjourator si resursele naturale pe termen lung.

Integram eficient programele privind calitatea, securitatea muncii, sanatatea, protejand mediul inconjurator prin: prevenirea poluarii, prin imbunatatirea performantelor de mediu , prin economia de energie si de resurse naturale.

Fiecare membru al companiei noastre este raspunzator de calitatea si securitatea muncii sale, pastrarea mediului în care muncim curat, sigur si ordonat.

Vom asigura instruirea si resursele ca toti membrii companiei sa inteleaga, implementeze si sa sustina permanent angajamentul managementului la stabilirea si asigurarea atingerii obiectivelor, în aplicarea acestei politici la toate nivelurile, pentru toate produsele si serviciile noastre, cu scopul imbunatatirii vietii, relatiilor si afacerilor.

Responsabilitatea sociala

Resursa umana este cea mai importanta resursa a companiei.

Pentru a stimula evolutia personalului si a favoriza implicarea lui in dezvoltarea pe termen lung a companiei, Distristoc :

  • Garanteaza cele mai bune conditii de munca

  • Asigura securitatea si siguranta tuturor angajatilor

  • Investeste in dezvoltarea si perfectionarea angajatilor prin asigurarea de cursuri de pregatire si traininguri profesionale

  • Promoveaza valorile istorice prin demararea unor proiecte privind atat constientizarea fiecarui individ cat si a intregii companii asupra importantei pastrarii si conservarii documentelor care fac parte din Fondul Arhivistic National.

  • Dezvolta dialogul social si interuman

  • Lupta impotriva discriminarii

  • Respecta Declaratia Universala a Drepturilor Omului si conventia Natiunilor Unite privind drepturile copilului, precum si conventiile Organizatiei Internationale a Muncii ratificate de Romania

Distristoc impreuna cu Asociatia Valentina ajuta copiii proveniti din familii defavorizate sa urmeze cursurile unei scoli normale. Obiectivul este de a-i sustine pentru a avea un viitor mai bun.