0743209791
 office@distristoc.ro
 L-V 9:00 - 17:00
distrugere_documente

Distrugere Confidentiala

Documentele arhivate a caror termen legal de pastrare a expirat pot fi distruse prin intermediul Distristoc.

Documentele de hartie,  sunt introduse in utilaje de distrugere prin intermediul unei benzi transportoare, unde sunt tocate, dupa care sunt balotate pe o linie dedicata acestei operatiuni. Balotii astfel rezultati din distrugerea documentelor sunt ulterior livrati catre firme producatoare de hartie in scopul reciclarii acestora. Distrugerea documentelor se poate face în prezenta delegatului companiei care genereaza astfel de documente cu caracter confidential. In urma procesului de distrugere a documentelor vi se va elibera un certificat de distrugere. Distrugerea documentelor arhivate se poate realiza la cerere ori de cate ori beneficiarul solicita acest lucru sau se poate realiza pe baza unui abonament prin care documentele al caror termen de pastrare a expirat vor fi distruse automat la expirarea respectivului termen de pastrare.

In situatia in care documentele care se doresc a fi distruse se afla la sediul dumneavoastra, Distristoc asigura transportul acestor in conditii de maxima siguranta si securitate cu ajutorul unei flote de autovehicule dotate cu alarma si monitorizate GPS.

In timpul distrugerii arhivei delegatul companiei dumneavoastra poate prelua imagini foto sau poate filma intregul proces.